News

 

 De stribede år 2014 !

 2014 lakker mod enden, og hvilket år for fanklubben. Efter to år med Jesper Givskud som formand. Valgte han til generalforsamlingen i februar at trække sig, og overlade roret til mig ( red. Frederik Petersen ) som blev ny formand. Vigtigt for Jesper, var at fanklubben kunne fortsætte den positive fremgang som Jesper og den øvrige bestyrelsen havde kæmpet for.

 

Der er i 2014 gjort rigtig meget for at tiltrække nye medlemmer til fanklubben, bla. blev der afholdt en away mod Randers, hvor der er samlet pris for nye medlemmer. Medlemstallet er i de stribede steget med lidt over 10 % i 2014, hvilke vi alle kan være stolte af. Men vi skal gerne være endnu flere !

 

Et stort fokusområde i den nuværende bestyrelse har været af fastholde vores medlemmer. Vi arbejder hele tiden med at lave arrangementer for medlemmer, bla. fællesspisning, udendørsfodbold for danske fanklubber, debataftner, og fælles prematch i klubhuset. Der arbejdes på et indendørsstævne til januar/februar, samt en udebanetur til Tyskland i februar. Så fanklubber ligger ikke stille i vinterpausen!

 

Jeg har ( red. Frederik Petersen ) desværre valgt at trække mig som formand og fra bestyrelsen i de stribede, pga. personlige årsager. Jeg vil gerne takke alle fra bestyrelsen samt suppleanter for det fantastiske arbejde i hver især har gjort. Ligeledes vil jeg gerne takke de mange medfans, som har givet mig den kæmpe opbakning, det kræver at være formand. Jeg vil gerne takke jer alle for de uforglemmelige timer og udebaneture jeg har haft som formand sammen med jer. Det har virkelig været en oplevelse. Dem skal der nok blive mange flere af i fremtiden.

 

Midlertidig formand bliver Stig Stubgaard, inden generalforsamlingen i starten af det nye år. Lisbeth rykkes op fra suppleant til bestyrelsen. Jeg håber I alle vil bakke op om Stig indtil generalforsamlingen.

 

Til sidst vil jeg ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

 

Vi ses alle i 2015 med store ambitioner for klubben og for fanklubben.

 

En gang Odense – Altid Odense

 

Frederik Petersen